Pagina's

vrijdag 28 november 2014

fashion // #OOTD (voor de feestdagen)

 
hey,

Vandaag heb ik een #OOTD voor de feestdagen, omdat die er natuurlijk al snel weer aankomen (YEEEEEY). Veel van jullie hebben ook nog eens een schoolbal/gala, en daar is deze outfit ook geschikt voor. Ik heb alle producten van een webshop, die echt mega budget is. Ze hebben gala/feestjurkjes voor maar 5,-. WOW.  Ik heb het over miamorstyle. Ze staan volgens mij gevestigd in het centrum van Groningen op diverse plekken, maar omdat Groningen niet al te dichtbij de meeste van jullie ligt is de beste optie GEWOON BESTELLEN. Ze worden netjes bezorgt in dozen. Ik heb drie artikelen van hun waarmee ik een prachtige #OOTD heb gemaakt!








 Ze verkopen tassen, jurken, broeken, rokken, sweaters, truien, schoenen, cosmetica enz. Ze hebben dus een erg groot assortiment, die erg goedkoop is.

 
 
goede punten:
 
- lage prijzen
- goede bezorging
- groot assortiment
- mooie producten
- veilig en vertrouwd
- na 50,- gratis verzending
- levering na 24uur
 
 
 



 
Dit is een mooi simpel jurkje met wat kant aan de bovenkant. Bij je decolleté is hij wat open maar dat is juist sexy. Hij loopt strak tot aan je knieën, zoals ik zei de jurk komt tot aan boven je knieën. Hij zit niet strak, en het is sluit baar met een makkelijke rits. Bij je taille zit een detail (een verticale streep die iets transparanter is dan de rest, wat erg mooi is). De ring die ik om heb is zit erg lekker, omdat het stukje wat om je vinger zit is van elastisch spul (heerlijk zit het, en voor alle vingerdiktes). De kleur van het jurkje pas bij mijn huidskleur. De schoenen zitten erg comfortabel voor een feest of gala, maar je kan natuurlijk ook gewoon hakken of pumps dragen.     

 
 
 
 
 
 
 
 
 
groetjes,
 
XO.DAAFYBEST
 
 

 
 
 
 
 
 








1 opmerking:

  1. Hallo Daphne,

    We hebben je blog bekeken en de OOTD die je voor ons gemaakt hebt.
    We zijn er erg blij mee ziet er echt super leuk uit! Bedankt voor de leuke samenwerking en misschien dat we in de toekomst nogmaals met je kunnen samenwerken.

    Met vriendelijke groeten,

    Miamor Style
    www.miamorstyle.com

    BeantwoordenVerwijderen